left-cornerright-corner

Jaarlijks gebeuren er 9100 ongevallen tijdens paardrijden of in omgang met paarden!

De helft hiervan worden veroorzaakt door een schrikreactie van het paard. Hoe zou jouw leven veranderen moest jij je nooit meer zorgen hoeven te maken dat je bij deze slachtoffers zal horen?

 • Wat als ik jou via een eenvoudige oefening kon laten zien hoe je jouw paard kan helpen om onder alle omstandigheden rustig te blijven, ook in noodsituaties?
 • En wat als ik je daarbovenop kon laten zien hoe je jouw paard op een vederzachte aanraking kan laten opzij of achteruit stappen?
 • En wat als je dit alles zou kunnen bereiken met niet meer dan een half uurtje per dag?

Welkom bij Superpaard op de grond, mijn naam is Wendy Joris en ik ben de oprichtster van Mirror Horses.SuperPaard

Wel weet je wat? Ik was ooit 1 van die 4550 mensen waar ik het daarnet over had. Toen ik 13 was, viel ik van een paard tijdens een rijles en brak ik mijn arm. Ik heb een heel jaar moeten revalideren en was daarna doodsbang om nog te rijden.

Mijn maag lag overhoop toen ik nog maar een paard moest zadelen, opstappen deed ik met knikkende knieën, de adrenaline raasde door mijn lichaam terwijl mijn paard begon rond te stappen en toen de instructeur zei dat ik moest galopperen voelde ik mij misselijk. En hoewel ik bang was bleef ik maar opstappen op paarden die mijn angst heel  duidelijk aanvoelden en mij er keer op keer weer afgooiden.
Ik voelde mij verscheurd omdat ik mijn passie niet meer graag deed, i.p.v. ervan te genieten  joeg het mij angst aan en ik zat in een vicieuze cirkel waar ik maar niet leek uit te geraken. In mijn ogen had ik gefaald en was ik een bangerik.

Intuïtief voelde ik aan dat ik mij beter en veiliger zou voelen moest ik paarden beter begrijpen en met hun kunnen communiceren, liefst eerst op de grond.

Niet lang daarna kocht ik mijn eerste eigen paard, Fresco, en hij bleek een hele uitdaging te zijn. Bij het uittesten bleek dat hij er in een heel snelle galop vandoor ging als ik mijn benen tegen zijn zij legde. De teugels wat losser laten betekende sneller gaan voor hem, 1 been aanleggen betekende sneller gaan, een flapperende zak betekende..sneller gaan, een rioolputje betekende in een brede cirkel ontwijken en sneller gaan, eigenlijk betekende alles voor hem…lopen lopen lopen.
Dus hoewel hij een koudbloed is waarvan je zou denken, die zijn lekker loom en rustig, was hij een brokje zenuwen en angst.
Volgens mijn leraar toen zou ik nooit een kind op zijn rug kunnen zetten.

Na veel zoeken vond ik uiteindelijk een “natuurlijke manier” om met paarden om te gaan, Natural Horsemanship was toen stilletjes aan het opkomen en ik heb mij erin verdiept als een bloedzuiger. Ik moest en ik zou alles weten en leren. En door alles wat goed werkte te combineren heb ik nu mijn eigen systeem ontwikkeld.

Mijn Paard Fresco is als resultaat van mijn systeem nu een echt SuperPaard en dat kan iedereen die hem kent absoluut bevestigen. Wie hem rijdt geeft complimenten over zijn zachtheid aan de teugels en aan het been.  Hij volgt mij waar ik ook ga, hij stapt achteruit en opzij op een lichte aanraking of zelfs zonder aanraking, hij springt over hindernissen, loopt mooi verzameld op de cirkel, blijft absoluut rustig op buitenrit en vertrouwd mij als zijn leider. En dit alles ook zonder touw of halster.
Nu helpt Fresco mij zelfs in mijn lessen aan kinderen!

Nu ik ben niet de enige die dit resultaat verkreeg en ook Fresco is niet het enige paard waarbij mijn systeem werkt.

Hier zijn nog enkele super enthousiaste studenten die prachtige resultaten kregen van hun eigen paard:

  JA, Ik wil Mee doen!
  Maaike & Saela

  Saela is van een heel angstig vogeltje dat toe klapte bij de minste druk op een half jaar tijd naar een gehoorzaam, rustig, alert en temperamentvol paardje geëvolueerd.

  Meestal voelde ik me ok, maar er was dikwijls ook angst omdat ze ineens nerveus kon zijn en dan snelle bewegingen ging maken of bokken.

  Nu heeft ze veel minder schrik en tijd nodig om iets nieuws te leren. Ik heb nu ook echt contact met haar tijdens de oefeningen, een heel fijn gevoel. Ik vind Wendy haar hulp onmisbaar. Er zijn altijd momenten waarop je vast komt te zitten en elke keer opnieuw weet Wendy precies aan te geven welk schakeltje uit de ketting los kwam te zitten.

   

  Maaike & Saela

  Amber is van een wilde Mustang die zich niet liet vangen op de wei, geen halster liet aandoen, oorschuw was en steigerde bij angst, op 7 dagen tijd, gegaan naar een paardje dat graag naar je toe komt, haar halster rustig laat aandoen en nu weekends lang trektochten gaat wandelen.  “Eerst en vooral bedankt voor wat je al  gedaan hebt voor ons Amber. Het gaat redelijk goed, ze komt zelfs in de wei naar me toe, zonder even achter haar aan te moeten gaan. Onze zoon kan zelfs nu zonder echter veel problemen het halster midden op de piste aandoen,wat vroeger zeker niet lukte.

  Eddy & Amber

  Dimmalim was een extreem oorschuw paard dat steigerde bij het aanraken van haar oren, wat toen dringend nodig was voor het verzorgen van bloedende oren. Na enkele dagen bracht ze zelf haar hoofd naar beneden om zich te laten behandelen met “natte” watjes in haar oren. “Ik ben zeer tevreden en blij dat ik nu een rustig en meewerkend paard heb & zou het iedereen aanraden die het moeilijkheden heeft met zijn/haar paard en er even alleen niet uitkomt. Het is verrijkend voor paard & mens.

  Groetjes & nogmaals bedankt Wendy !

  Jana & Dimmalim

  De band met mijn paard is veel sterker, ik vertrouw haar veel meer. Ikzelf ben ook veel rustiger nu  en kan alles meer plaatsen. Als ze verschiet geef ik ze de kans om terug rustig te worden voor we terug verder gaan.

  Het is zo geweldig, je begrijpt je paard zoveel beter. Leuke oefeningen, de vordering die je maakt is niet te meten en niet in woorden uit te drukken.

  Ik heb geen woorden voor de lessen, gewoon doen!”

  Geertrui & Dunia
  Geertrui & Celle

  Nu dit werkt met paarden maar ik vroeg me af of dit ook bij Ezels zou werken?

  En ja hoor, ook ezels reageren super op mijn systeem. Lees maar:

  Na een dikke 10 uur trainen is het een heel andere ezel ! En de hele sfeer in de stal tussen de andere ezels is ook een stuk rustiger. Ik heb op geen enkel moment nog schrik van hem. Hij is enthousiast om samen dingen te doen, is jaloers als ik met de andere ezeltjes train, maar aanvaardt het ook wel. Ik haal zoveel meer plezier uit mijn dieren nu !

  Ik heb vooral geleerd hoe je een ezel moet ‘lezen’, hoe hij leert en dingen verwerkt. Ik dacht dat ik al veel van hun gedrag wist, maar nu is een toch een nieuwe wereld voor mij opengegaan…

  Tegen anderen zou ik zeggen niet twijfelen, doen ! Het is de investering écht waard, voor je ezel, paard én voor jezelf. Je mag altijd komen kennismaken met mij en mijn ezels, altijd welkom!

  Geertrui & Celle Ezelstal DEMERHOF

  Vandaag heb ik meer dan 20j ervaring met paarden en in lesgeven, door kennis op te bouwen via enorm uitgebreide opleidingen in buiten en binnenland en het werken met honderden paarden en mensen. Mijn doel is om anderen te helpen die hetzelfde meegemaakt hebben als ik en ook diegenen die het niet meegemaakt hebben te helpen voorkomen dat ze hier ooit door moeten.

  Je kan alle voordelen van mijn systeem nu zelf ook ervaren

  • Ook al heb je totaal geen ervaring met paarden
  • Ook al is jouw paard dominant en niet bang
  • Ook al is het gedrag van jouw paard heel extreem
  • Ook al heb je dagelijks niet veel tijd
  • Ook al ben je helemaal niet zeker van jezelf
  • Ook al woon je aan de andere kant van de wereld
  • Of je nu Western of Engels wil rijden
  • Of je nu in een manege rijdt of niet
  • Ook al werkte tot nu niets van wat je al geprobeerd hebt
  JA, Ik wil Mee doen!

  Jij kan ook ELK paard helpen een SuperPaard te worden

  Met de online cursus SuperPaard op de Grond!

  • Wat dit systeem voor jou zal doen is dat je veilig zal zijn om en rond jouw paard. Wat dit voor jou betekent is dat je nooit meer bang hoeft te zijn dat jouw paard jou pijn doet uit angst of dominantie
  • Je krijgt bovendien een mooie balans tussen Respect en Vertrouwen wat voor jou vertaald wordt naar een betere band met jouw paard gaat krijgen waarbij hij graag naar je toe komt maar ook gemakkelijk opzij gaat voor jou.
  • Jouw communicatie met jouw paard gaat zo zacht zijn dat je niet langer hoeft te trekken en sleuren, jouw paard zal op een lichte suggestie al doen wat je vraagt. En dit betekent voor jou dat je het gevoel zal hebben te dansen met jouw paard in volledige harmonie.
  • Je wordt creatiever op de grond omdat je meer zal kunnen doen dan enkel longeren en met de oefeningen eindeloze combinaties kan maken. Hierdoor zal je meer plezier hebben met jouw paard en hij ook met jou.
  • Het systeem zal er voor zorgen dat jij een kalm en respectvol paard heb vlak voor het rijden. Wat dit voor jou betekent is dat je niet langer angst of dominantie problemen in het zadel moet oplossen maar ze reeds weg zijn, jouw rit zal dus veel rustiger en serener verlopen.
  • Het systeem zal jou helpen bij het oplossen van problemen zoals bijten, stampen, bokken, steigeren, en zo veel meer. Dit betekent voor jou dat je niet langer bang moet zijn rond jouw paard en bij hem kan zijn zonder de hele tijd op je hoede te zijn.
  • En uiteindelijk zal jouw dierenarts en jouw hoefsmid onder de indruk en dankbaar zijn omdat jouw paard daar ook rustig blijft. Hierdoor zal je niet alleen veel tijd maar ook veel frustratie en stress uitsparen elke keer één van hen moet langskomen.
  • Je kan dit systeem van thuis uit leren, op jouw eigen tempo waardoor je geen kopzorgen en stress hebt over het vervoer van jouw paard en je steeds de lessen opnieuw kan herhalen wanneer je wil.
  • Elk type paard wordt beschreven in detail waardoor je heel duidelijk jouw paard zal herkennen en niet langer onzeker of gefrustreerd zal voelen over wat te doen wanneer iets niet lukt.
  • Je kan de cursus zelfs meenemen naar jouw paard omdat de cursus helemaal compatibel is met smart phones, dit is uitermate handig als je even vast zit of niet meer weet hoe een oefening gaat
  • Het systeem zal jou een zelfzekerheid zal geven rond paarden die ongeëvenaard is, je zal letterlijk de coolste paardenmens worden die jouw vrienden kennen omdat je alles onder controle hebt en exact weet wanneer er iets kan misgaan.

  Laat mij even vertellen wat je onder andere in de cursus zal leren

  JA, Ik wil Mee doen!
  • Psychologie

   Een geheim in het kuddegedrag van paarden dat enkel de grote paardenfluisteraars kennen en begrijpen waardoor je vanaf nu een betere leider wordt. Dit vind je in het hoofdstuk Psychologie.

  • Psychologie

   1 eenvoudig iets dat iedereen kan doen, waarvoor je geen materiaal nodig hebt, dat de band met jouw paard zo zal versterken dat je er paf van zal staan! Bij enkele leerlingen ging het paard zelfs naast hun liggen. Dit vind je in ook in het hoofdstuk psychologie.

  • Lichaamstaal lezen

   Hoe je kan voorkomen dat jouw paard ineens uit het niets “ontploft” en jou hierbij kwetst door de subtiele lichaamstaal te leren lezen die jouw paard toont. Dit vind je in hoofdstuk Paarden lezen.

  • Veiligheid

   Een klein, heel eenvoudig trucje dat je overal kan toepassen waardoor jouw paard met respect op een mooie afstand blijft en niet langer komt bedelen voor snoepjes of je omver komt duwen. Dit vind je in het hoofdstuk veiligheid.

  • Communicatie

   Het ABC van paardentaal dat niemand jou voorheen uitlegde waardoor je vanaf nu de taal van jouw paard zal begrijpen met als resultaat een zachtere en lichte communicatie net zoals de grootste paardenmensen dit doen. Dit vind je in hoofdstuk communicatie

  • Vluchtcontroles

   Enkele trucjes om  dominantie van angst te onderscheiden en wat je anders moet doen bij beide zodat jouw paard niet banger of dominanter wordt en je omver loopt. Dit vind je in het hoofdstuk Vluchtcontroles

  • Vluchtcontroles

   Jouw paard aanleren om met zachtheid maar zonder angst opzij te gaan voor een beweging van jouw touw, stok of zelfs handen. Dit vind je in hoofdstuk Vluchtcontroles

  • De noodstop

   De levensreddende handrem installeren die je op elk moment kan gebruiken, tijdens het rijden, als er eens iets misgaat en jouw paard ervandoor gaat, waardoor hij meteen blijft stilstaan. Dit vind je in hoofdstuk noodstop

  • Vluchtcontroles

   De correcte en vriendelijke manier om jouw paard dapper te maken, zo durft hij gemakkelijker langs enge dingen wandelen, tussen nauwe ruimtes door en over enge dingen zoals water, roosters enz…

  • De Cirkel

   Een andere, betere manier van longeren dor jouw paard op de cirkel te houden waarbij hij zelf de verantwoordelijkheid neemt om dezelfde gang aan te houden ipv jij die hem constant aanspoort.

  • Ontspanning

   Een techniek dat jouw paard aanleert om rustig en kalm te blijven onder omstandigheden die hem normaal zouden doen vluchten. Dit vind je in hoofdstuk ontspanning.

  • En daarbovenop

   Is er nog veel veel meer….

  JA, Ik wil Mee doen!

  Dit is wat je zal krijgen

  • 30 video’s met zowel ervaren als niet ervaren paarden en studenten --> 297€
  • 10 Eboeken met gedetailleerde uitleg bij de video’s en oefeningen --> 47€
  • E-mail opvolgsysteem om jou “on track” te houden zodat je gemotiveerd blijft--> 17€
  • Vraag en Antwoord webinar--> 67€
  • Connectie oefening in vrijheid --> 67€

  Maar dat is niet alles, hierbovenop krijg je een bonusstick_figure_drawing_checklist_1600_clr

  t.w.v. 37€!

  Deze bonus is een checklist die je zal helpen jouw vooruitgang bij te houden naargelang je vordert in de cursus zodat je niet ter plekke blijft staan maar progressief bent met jouw paard!

  Dit alles komt op een totale waarde van

  495€!

  Maar omdat ik je wil aanzetten om NU jouw leven te veranderen, geef ik jou tijdelijk een buitenkans.
  Want ik wil zoveel mogelijk mensen helpen!

  Ik geef jou levenslang toegang tot deze cursus voor :

     247€ !

   Als je nu bestelt (de actie kan elk moment aflopen).

  Neem nu actie en verander jouw leven

  Om toegang te krijgen tot de cursus klik je hieronder op de knop en je zal meteen naar het betaalscherm geleid worden, eenmaal de betaling ontvangen is, krijg je een e-mail waarin je een link krijgt om jouw account aan te maken en kan je meteen aan de slag.

  Klik dus op de knop hieronder! En ik zie je aan de andere kant!

  JA, Ik wil Mee doen!