left-cornerright-corner

Bang om de controle te verliezen te paard?

Laat die angst en paniek aanvallen jou niet langer tegenhouden om jouw dromen te bereiken!

 • Ben je vaak bang om de controle te verliezen over jouw paard en te vallen?
 • Ben jij iemand die overal rampscenario's ziet wanneer je op de rug van je paard zit?
 • Wil je eindelijk eens kunnen genieten van een buitenrit?

Dan ben je hier op de juiste plaats!

Welkom, mijn naam is Wendy Joris en ik ben de oprichtster van Mirror Horses.

Stel je eens even voor.....

Dat je zelfzeker, ontspannen en vol vertrouwen kan rijden, zelfs ZONDER bit of zadel…

Hoe vrij zou jij je dan voelen?

Dat ongelofelijke intense gevoel van vrijheid is mij overkomen na 20 jaar bang zijn om te rijden en keer op keer te vallen.

En weet je wat? Ik wil nooit meer terug!

Want de jaren daarvoor leefde ik mijn passie niet meer, mijn droom leek gewoon te ver weg om nog mogelijk te zijn.

Hoe het allemaal misliep...

Toen ik 13 was, viel ik van een paard tijdens een rijles en brak ik mijn arm.
Ik heb een heel jaar moeten revalideren en was daarna doodsbang om nog te rijden.

Mijn maag lag al in de knoop toen ik nog maar een paard moest zadelen, opstappen deed ik met knikkende knieën, de adrenaline raasde door mijn lichaam terwijl mijn paard begon rond te stappen en toen de instructeur zei dat ik moest galopperen voelde ik mij misselijk.
En hoewel ik bang was bleef ik maar opstappen op paarden die mijn angst heel  duidelijk aanvoelden en mij er keer op keer weer afgooiden.

Ik voelde mij verscheurd omdat ik mijn passie niet meer graag deed, i.p.v. ervan te genieten  joeg het mij angst aan en ik zat in een vicieuze cirkel waar ik maar niet leek uit te geraken.

In mijn ogen had ik gefaald en was ik een bangerik.

Na jaren zoeken vond ik uiteindelijk een “natuurlijke manier” om met paarden om te gaan.
Natural Horsemanship was toen stilletjes aan het opkomen en ik heb mij eraan vastgeklampt en in verdiept als een bloedzuiger.

Ik had het vuur van mijn passie teruggevonden!

Dit zorgde ervoor dat ik al snel verschillende paarden hielp om respectvol en vol vertrouwen met hun eigenaars samen te werken.
Ik deed wat weinigen toen deden, nl. paardenpsychologie gebruiken en het natuurlijk trainen van paarden.

Bij het rijden bleef er echter altijd wel een vleug van mijn oude angst hangen waardoor ik vaak met stress op de rug van een paard zat en bepaalde dingen niet durfde en vaak bleef doen wat ik veilig vond.

Gelijklopend ontdekte ik verschillende coaching technieken die mij verder hielpen om mezelf te ontwikkelen en mijn angsten te overwinnen.
Ik moest en ik zou alles weten en leren zodat ik het ook aan anderen kon doorgeven en hen helpen.

En zo heb ik uiteindelijk mijn programma SuperRuiter ontwikkeld.

Wat ik nu ga vertellen is nogal persoonlijk en het was moeilijk voor mij om dit op papier neer te pennen.
Ik heb nl. om en bij de 20.000 euro uitgegeven aan mijn persoonlijke ontwikkeling sinds ik begon mij te verdiepen in coaching!

Velen verklaren mij waarschijnlijk gek nu (als ook mijn ex vriend) maar ik bekijk het nog steeds als een investering in mezelf en nu ook in jou!

Het is nu eenmaal een materie waar ik, eenmaal ik mij erin begon te verdiepen, niet meer mee kon stoppen.
Ik vind het zo fascinerend, hoe ons brein werkt en vooral hoe je als mens zo eenvoudig invloed kan hebben op jouw eigen denken en voelen.

De informatie die ik met jou deel is dus geen samenraapsel van tweederangs tips en trucjes, het gaat om stevig onderbouwde menselijke psychologie in een eenvoudige en begrijpelijke vorm gegoten.

Mijn relatie met Fresco vandaag laat zien hoe ik hier persoonlijk in gegroeid ben.

Niet alleen ik had deze resultaten...

Want ik ben niet de enige die dit resultaat verkreeg en waarbij mijn systeem werkt.
Ondertussen hielp ik honderden mensen om zelfzeker te paard te zitten en hun dromen te (her)beleven.

Hier zijn nog enkele super enthousiaste studenten die prachtige resultaten kregen:

Maaike & Saela

Saela is van een heel angstig vogeltje dat toe klapte bij de minste druk op een half jaar tijd naar een gehoorzaam, rustig, alert en temperamentvol paardje geëvolueerd.
Meestal voelde ik me ok, maar er was dikwijls ook angst omdat ze ineens nerveus kon zijn en dan snelle bewegingen ging maken of bokken.
Nu heeft ze veel minder schrik en tijd nodig om iets nieuws te leren. Ik heb nu ook echt contact met haar tijdens de oefeningen, een heel fijn gevoel. Ik vind Wendy haar hulp onmisbaar. Er zijn altijd momenten waarop je vast komt te zitten en elke keer opnieuw weet Wendy precies aan te geven welk schakeltje uit de ketting los kwam te zitten.

Maaike & Saela

De band met mijn paard is veel sterker, ik vertrouw haar veel meer. Ikzelf ben ook veel rustiger nu  en kan alles meer plaatsen. Als ze verschiet geef ik ze de kans om terug rustig te worden voor we terug verder gaan.
Het is zo geweldig, je begrijpt je paard zoveel beter. Leuke oefeningen, de vordering die je maakt is niet te meten en niet in woorden uit te drukken.
Ik heb geen woorden voor de lessen, gewoon doen!”

Geertrui & Dunia

Vandaag heb ik meer dan 20j ervaring met paarden en in lesgeven, door kennis op te bouwen via enorm uitgebreide opleidingen in buiten en binnenland en het werken met honderden paarden en mensen. Mijn doel is om anderen te helpen die hetzelfde meegemaakt hebben als ik en ook diegenen die het niet meegemaakt hebben te helpen voorkomen dat ze hier ooit door moeten.

Ja ik doe mee!

Het leuke is dat dit voor jou ook allemaal kan, ook al...

 • Heb je totaal geen ervaring met paarden
 • Heb je geen eigen paard
 • Woon je aan de andere kant van de wereld
 • Heb je dagelijks niet veel tijd
 • Ben je momenteel fysiek niet in staat om te rijden
 • Is het momenteel buiten geen weer om een hond door te jagen
 • Heb je helemaal geen centjes
 • Denk je te oud te zijn
 • Werkte tot nu niets van wat je al geprobeerd hebt
Ja ik doe mee!

Jij kan ook jouw angsten de baas worden met de online cursus SuperRuiter!

 • Jouw angst zal smelten al sneeuw voor de zon en je zal hierdoor een hernieuwd zelfvertrouwen vinden dat je voor altijd dacht kwijt te zijn. Je zal je voelen alsof je volledig vrij kan vliegen en niets je nog kan stoppen.
 • Je zal, ook al heb je geen eigen paard, de strategieën die je leert kunnen toepassen op elk paard dat je ooit tegenkomt. Hierdoor voel jij je als de paardenfluisteraar van de stal!
 • Zowel jij als jouw paard zullen een betere gezondheid hebben. Het is wetenschappelijk bewezen dat stress zich vastzet in het lichaam en hierdoor gezondheidsproblemen veroorzaakt worden die hadden kunnen vermeden worden. Door je zelfzeker en minder angstig te voelen zal je dus (on)bewust jouw gezondheid verbeteren.
 • Je zal controle hebben over jouw eigen gedachten en emoties waardoor je niet langer bang wordt door jouw eigen doemdenken!
 • Je zal veel geld uitsparen, enerzijds aan lessen maar ook medische kosten denk maar aan de stress en ongelukken die kunnen gebeuren. Hierdoor zal jij je vrij voelen om jouw hard verdiende centen te besteden aan meer positieve dingen voor jouw paard, zoals jouw opleiding en uitstapjes!
 • Je kan dit systeem van thuis uit leren, op jouw eigen tempo waardoor je geen kopzorgen en stress hebt over het vervoer van jouw paard en je steeds de lessen opnieuw kan herhalen wanneer je wil.
 • Het systeem zal jou een zelfzekerheid zal geven rond paarden die ongeëvenaard is, je zal letterlijk de coolste paardenmens worden die jouw vrienden kennen omdat je alles onder controle hebt.
Ja ik doe mee!

Laat mij even vertellen wat je onder andere in de cursus zal leren

 • Module 1: Succes Sleutels

  In deze module zetten we alles op voor succes. Je leert er o.a. hoe je dankzij een universele wet  jouw grootste dromen kan gaan bereiken. We gaan aan jouw positieve attitude werken, jouw grote droom werkelijkheid maken met een bord of video en je gaat alles leren over de emotionele schaal.

 • Module 2: Strategie

  Voordat je ergens aan begint heb je een strategie nodig. Wij verzamelen verschillende strategieën, zetten ze op een rijtje en leren jou enkel nieuwe aan die je kan gaan gebruiken wanneer het nodig is. Hier komen technieken aan bod om paniekaanvallen te voorkomen, om bij angst snel tot rust te komen, om oude trauma’s te gaan helen en je leert hoe visualisatie en meditatie jou kan helpen om innerlijke rust te vinden bij paarden.

 • Module 3: Comfort zone uitbreiden

  In deze module krijg je een concreet stappenplan om terug op jouw paard te gaan rijden in volle vertrouwen. Je leert de GDBL techniek aan die je helpt om elke keer je naar jouw paard gaat een stap verder kan gaan als de vorig keer. Dit zonder over jouw angst te gaan zodat je binnen de kortste keren over jouw angsten heen bent. Je krijgt hier ook een 30-dagen dagboek mee dat je dagelijks gaat invullen om gemotiveerd te blijven

 • Module 4: Uitstelgedrag aanpakken

  Wanneer je voor jouw grote domen gaat, komt er altijd wel uitstelgedrag opduiken. Dat komt omdat jouw ego jou wil beschermen tegen eventueel falen.
  We gaan in deze module diep ingaan op uitstelgedrag, jouw zelf-sabotage en hoe we dit concreet gaan aanpakken. Het gaat om enkele “breintrucjes” die je gaat gebruiken om jouw brein te misleiden zodat je toch gaat doen wat jij het liefste ter wereld wil gaan doen! Nl. Rijden!

Ja ik doe mee!

Dit is wat je in de cursus SuperRuiter krijgt

 • 4 u aan videomateriaal elk in webinars van 1u t.w.v. 268€
 • 4 Eboeken - werkboeken bij elke module t.w.v. 37€
 • Een begeleide meditatie t.w.v. 37€
 • Jouw persoonlijke 30-Dagen SuperRuiter Dagboek t.w.v. 17€
 • Toegang tot de besloten Mirror Horses Groep (onbetaalbaar)

Maar dat is niet alles want bij Mirror Horses geven we altijd graag wat extra....

Gratis Extra: Virtuele Workshop Paardrijden zonder Angst!

virtuele workshop PZA

t.w.v. 37€!

Als  bonus krijg je boven dit alles ook nog onze virtuele Workshop Paardrijden zonder Angst, dit is een opname van een 'live' webinar van 2u boordevol waardevolle tips en technieken om jouw angst te overwinnen.

Dankzij deze webinar alleen, zijn er studenten die de dag erop al terug op hun paard zaten na jaren niet meer durven!

Wat is de investering?

De totale waarde van de cursus is

359€!

Nu omdat ik wil dat zoveel mogelijk ruiters hun dromen kunnen waarmaken zoals ik gedaan heb, ga ik niet eens 100€ minder vragen nl.

259€ 

Want ik wil het helemaal anders doen!

Ik geef jou levenslang toegang tot deze cursus voor enkel:

197€

Om toegang te krijgen tot de cursus klik je hieronder op de knop en je zal meteen naar het betaalscherm geleid worden, eenmaal de betaling ontvangen is, krijg je een e-mail waarin je een link krijgt om jouw account aan te maken en kan je meteen aan de slag.

Klik dus op de knop hieronder! En ik zie je aan de andere kant!

Ja ik doe mee!
 • Twijfels?
  Twijfels?

  Ben je nog niet zeker of je wil mee doen met de cursus? Heb je nog twijfels of vragen?
  Is het niet zo helder voor jou?
  Ik help je met dit Eboekje om een juiste beslissing te maken die voor jou helemaal goed aanvoelt.