left-cornerright-corner

Wordt een gebalanceerde ruiter, zowel emotioneel als mentaal!


Vertel over jezelf

45 reacties op “Video 2 Jij in Balans”

  1. Waarom ik uit mijn angst wil/ ik ben een buitenrijder die graag met mijn paard een rondje bos doe uit angst rijd in nu nog alleen maar in de buitenbak ook angst voor binnenbak gekregen. Bang dat hij er zomaar weer vandoor gaat en hoog gaat bokken wat ik eerder meemaakte zowel in de binnenbak als in het bos.
    Mijn droom dat mijn paard dat niet meer gaat doen haaaaaa, ook niet als ik naast hem loop dat hij ervandoor schiet en ik hem niet meer houden kan.
    Mijn droom onbezorgd een bosrit te kunnen maken Als hij zich sterk maakt dat ik hem kan houden volgens mij win je dat toch nooit kracht van een paard.
    Wat doe ik als ik bang word veel stappen, klein drafje proberen maar ben ik op de helft van het bos dan voel ik het onder mij al ojee hij krijgt er zin in maar blijven stappen het laatste pad rustig galopje anders word hij zo sterk dan hou ik hem niet bang dat hij weer gaat bokken. Mijn vorige paard reed ik bitloos die kon ik bij mij houden maar deze sterke beer niet met ongebroken bit met ketting nog niet maakt hem niets uit.
    Wat ik al kan zonder een aangenaam gevoel te krijgen mmmm ik krijg alleen maar meer ongename gevoelens erbij helaas maar aangenaam waren we moeilijk, Dat hij verder superlief is en los achter mij aanloopt dat ik hem nu buiten kan mag aaien en aanraken wat eerst niet kon, en dat hij nu bij het opstappen stil blijft staan ipv blijven achteruit lopen .de volgende stap om mijn confortzone uit te gaan breiden mmmm moeilijk ………….Toch proberen een ommetje op het paard te gaan maken na het rijden stukje om stal buiten de poort. Dit waren/zijn mijn antw op video deel 2 bedankt gr Francoise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.