left-cornerright-corner

Wordt een gebalanceerde ruiter, zowel emotioneel als mentaal!


Vertel over jezelf

45 reacties op “Video 2 Jij in Balans”

  1. Hallo, mijn paard is altijd heel braaf geweest eigenlijk. Tot twee zomers geleden. Hij kreeg ineens last van zijn hormonen, en hij begon helemaal te veranderen. Hinniken en gewoon richting uitgang lopen in piste. Ook om hem naar de piste of de wei te doen was het altijd een gevecht. Nu is hij terug zijn oude zelve, maar heb ik sindsdien een grote schrik gepakt. Ik geraak er maar niet vanaf. Buitenritten durf ik helemaal niet, in de buitenpiste is al een hele opgave.

  2. Hoi wendy…ik heb sinds 1 dec een trekpaard als verzorgpaard…jaren .. (echt jaren ) niet gereden 1ste x in bak gereden en daarna alleen naar buiten. Ze s eigenlijk 99,9 % bomproof..gaat regelmatig naar zorgboerderij..meegelopen met sinterklaasoptocht..super lief met mn kids v 9 & 6 jaar met borstelen en rijden.
    Maar toch voel k me gespannen als ik buitenrij in mn eentje…gaat vanalles idd door mn hoofd, wat als k val, wat als zij valt en ik lig er onder, wat als ze schrikt met verkeer ervoor/erachter…vd week kwam er n tractor met kar als n idioot voorbij. ..zij doet paar stappen opzij (ze zal niet weggalloperen) maar ik zit verstijfd. ..
    Wat k graag zou willen is om heerlink ontspannen te kunnen gaan rijden…want eindelijk heb ik n paard ter beschikking voor 7 dgn in de week..wat altijd sl n droom was…gr monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.