left-cornerright-corner

Overwin jouw angst en rij zelfzeker het leven door!


Vertel over jezelf en jouw Angst nu/voorspelde angst reactie

13 reacties op “Video1 Zelfzeker in het zadel”

  1. Hey Wendy,

    Ik droomde van jongs af aan al om paard te rijden en heb toen een paardenkamp gedaan. Ik mocht van mijn ouders geen lessen volgen, maar nu ik volwassen ben, kan ik het zelf betalen en ben ik er toch mee gestart. Ik rijd dus nog niet zo lang en ben onlangs bij het galloperen gevallen. Sedert dan heb ik veel schrik om opnieuw te vallen en zit ik ook gespannen in het zadel. Wanneer ik een rondje alleen mag draven, heb ik ook telkens schrik dat mijn paard zal galloperen en ik de controle zal verliezen, met als gevolg vallen. Ik hoop mijn angst te overwinnen en mijn zelfvertrouwen terug te krijgen.

    Groetjes
    Jolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.