left-cornerright-corner

Hoe overwin je jouw angsten om paard te rijden en word je een zelfzekere, ontspannen en gelukkige ruiter?

privacy Wij respecteren jouw privacy, jouw gegevens blijven bij ons

Degenen die jou voorgingen vertellen:

Degenen die jou voorgingen vertellen

Ontdek GRATIS het 7-Stappenplan naar Paardrijden zonder angst! Schrijf je hier in en ontvang meteen jouw eerste video via email.

  • In deze video’s zal je leren hoe een extreme bangerik (ik dus), die zelfs geen hoeven meer durfde uit te krabben, gegaan is naar een zelfzekere ruiter die nu zelfs kan rijden zonder hoofdstel en zadel.
  • Je gaat leren hoe je jouw paard kan helpen om rustiger en respectvoller te zijn zodat je ongelukken kan voorkomen.
  • Je gaat leren hoe jij jouw comfortzone kan gaan vergroten op een manier dat jouw angst wegsmelt als sneeuw voor de zon.
  • Je gaat strategieën leren die je kan gaan gebruiken op het moment dat angst toeslaat zodat je heel snel tot rust en kalmte kan komen.
  • En vooral je gaat leren hoe je uitstelgedrag (geen zin om te gaan rijden) magisch kan omvormen tot het enthousiast uitkijken naar wat je het liefste doet, nl. rijden.

Mijn paard heeft veel minder schrik en tijd nodig om iets nieuws te leren. Ik heb nu ook echt contact met haar tijdens de oefeningen, een heel fijn gevoel.  Ondanks enkele beangstigende ervaringen wordt mijn vertrouwen almaar groter.

Maaike & Saela Maaike & Saela

Ik ben nu veel rustiger en weet hoe ik op de meeste dingen moet reageren. Ik ben veel meer op mezelf beginnen letten, op mijn lichaamshouding en mijn emoties. En ik heb gemerkt hoeveel ik, door mijn eigen houding, kan veranderen bij Celle.

Geertrui & Celle Geertrui & Celle
Ezelstal Demerhof