Geplaatst op Geef een reactie

Ik ben te bang, zo kan het echt niet verder!

Wanneer je het zo echt niet verder kan is wanneer de grootste ommezwaai gebeurt.
Bij mij persoonlijk is dit altijd al zo geweest.

Wanneer ik in de spiegel keek en zag dat ik niet meer naast de vetrolletjes kon kijken is wanneer ik eindelijk iets aan mijn gewicht ging doen.

De dag dat ik een lening moest aangaan omdat ik meer geld uitgaf dan wat er binnenkwam was wanneer ik aan mijn financiën ging werken om terug controle te krijgen.

Dus wanneer ga je eindelijk aan jouw angst om paard te rijden werken?

Bij mij was het toen ik als bijna 30-jarige besefte dat ik als kind een grote droom had die nog steeds een grote passie opwekte als ik er alleen maar aan dacht en zag dat ik niet eens naar de manege durfde gaan, laat staan op een paard zitten.

Wat was jouw moment? Is het nu?

Nu wil ik even het financiële voorbeeld naar boven halen om iets aan te tonen en omdat ik weet dat 90% van de lezers wel graag zouden weten hoe ze hun financiën kunnen verbeteren.

Nu ik weet niet hoe het met anderen zit maar mij valt het op dat ik een bepaalde volgorde heb waarop ik dingen aanpak wanneer ik er iets aan wil doen. En over het algemeen als ik een doel voor ogen heb, dan slaag ik er in om dat doel te bereiken.

Het eerste wat ik doe is op zoek gaan naar kennis. Waar kan ik gaan bijleren omtrent dit onderwerp?
Nu aangezien ik dit al jaren doe voor allerlei gebieden in mijn leven en ik heel wat geld heb uitgegeven aan dingen die voor mij niet werken, heb ik hier een extra vraag aan toegevoegd nl. Wie is de beste persoon die mij dit kan leren, die dit probleem zelf heeft overwonnen en nu succesvol is op dat gebied?

Want weet je sommige mensen beweren jou alles te kunnen uitleggen over hoe uit de schulden te geraken terwijl ze zelf nooit schulden hebben gehad.
Of iemand die zelf 20kg teveel weegt kan beweren dat die jou kan leren voor de rest van jouw leven slank te zijn maar dat komt gewoon niet echt zo over.
Zo iemand begrijpt niet waar jij doorgaat en bekijkt de dingen helemaal anders. De kans dat je op dezelfde golflengte zit is dus klein.

Dus op het gebied van geld ben ik begonnen met een boek, Rich Dad, Poor Dad van Robert Kyosaki.
Die man heeft letterlijk mijn leven verandert en vooral de manier waarop ik naar geld kijk.
Dus als jij ook aan jouw financiën wil werken raad ik jou aan om naar zijn website te gaan en het Cashflow spel te spelen, waanzinnig leerrijk is dat spel!
Vroeger dacht ik dat geld bepaalde wat ik kon en niet kon doen, nu besef ik dat er een manier is om zelf de baas te zijn over geld.

Net zoals ik vroeger dacht dat angst controle had over mij terwijl ik nu weet dat ik de baas kan zijn over mijn angst!

Ik heb zelf nog heel veel te leren van Robert maar wat ik hiermee wil aantonen is dat ik enkel van de beste wil leren . Hij zelf heeft 1.000.000 in schulden gestaan en niet alleen is hij daaruit geraakt maar heeft hij binnen enkele jaren een passief inkomen opgezet waardoor hij nu eigenlijk financieel vrij is en niet meer “hoeft” te werken.

En die persoon wil ik ook zijn voor jou, jij die een passie hebt voor paarden maar tegengehouden wordt door een onverklaarbare angst die je blijft plagen.

Ik ben zelf over mijn angst geraakt en ik blijf nieuwe angsten overwinnen elke dag, alsmaar sneller en sneller en met minder moeite als voorheen. En dit met mijn systeem, mijn 7-stappenplan naar Paardrijden zonder Angst, dat keer op keer werkt.

Maar het gaat natuurlijk helemaal niet over mij, het gaat over jou!
Mijn studenten zijn stuk voor stuk fantastische personen die ook dagelijks hun angsten overwinnen en elke keer dichter bij hun droom komen.

Sommigen hebben zelfs hun droom al waargemaakt.

Zo kreeg ik van Sandra vorige week dit sms’je waardoor ik even niet kon rijden met de wagen omdat mijn ogen vol tranen stonden. Sandra was bang geworden omdat haar paard alsmaar heviger terug naar zijn wei wou elke keer ze met hem naar buiten ging.

“Mij droom was om een dagwandeling te doen en zeker eens naar de manege te wandelen. En gisteren is het gelukt! En hoe…wat een superpaard!
Terwijl ik in Januari nog aan het denken was om een ander paard te kopen, ga ik nu gewoon met hem op dagwandeling! Echt waar dankjewel! Zonder jouw hulp was het ons nooit gelukt. Ik kwam gisteren thuis als een dolblij klein kind met tranen van geluk.”

En dat wil ik ook voor jou.
Daarom heb ik mijn workshop Paardrijden zonder Angst ontwikkeld waarin we aan de eerste 4 stappen van het 7-stappenplan gaan werken.
Deze workshop is volledig gericht op jou en jouw angst, het paard komt er pas in latere stappen bij.
We gaan dieper in op de volgende stappen:

  1. Alles opzetten voor succes (zodat je niet weer opgeeft wanneer je eens schrikt)
  2. Jezelf en jouw angsten begrijpen (zodat de angst minder macht heeft over jou)
  3. Aan de slag met jouw angst (leren hoe je rustig wordt en blijft ondanks jouw angsten)
  4. Doorzetting (Leer hoe je uitstelgedrag de baas kan worden door een plan op te stellen en een methode die niemand anders aanleert)

En nu kan je ook de virtuele workshop volgen! M.a.w. je hoeft je niet te verplaatsen, of een babysit te zoeken of zelfs vervoer te vinden. Je kan gewoon van thuis uit mee doen.

Leer dus van degene die reeds het proces met succes heeft doorlopen en anderen hier al mee helpt.
Zelfs als je al een leraar hebt met jouw paard, zal deze workshop jouw helpen bij het deel waar jouw leraar waarschijnlijk tekort schiet. Nl. de psychologie van de mens.

Virtuele workshop Paardrijden zonder Angst!

Als jij nu een zelfzekere ruiter wil worden voor jouw paard.

Schrijf je vandaag in

Laat hier van jou horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.