Geplaatst op 1 Reactie

Gratis Dromencontract voor 2017 (persoonlijk)

Overvalt deze stiekeme gedachte jou soms? Ik verpest mijn paard, ik ben niet goed genoeg, iemand anders met meer ervaring of zelfvertrouwen zou beter zijn voor mijn paard!

Of misschien denk je: Ik ben gewoonweg geen doorzetter, dat zit niet in mijn karakter.
Ik kan er beter mee stoppen.

Wel geloof het of niet maar dat overkomt elke paardeneigenaar wel eens op een bepaald moment.
En bij sommigen zelfs dagelijks!

Bij mij was het vroeger niet anders en ik heb er lang over gedaan om er een ander gevoel bij te krijgen.
Gelukkig heb ik nu de tools om dit om te buigen en niet alleen mijn gedachten maar ook mijn gevoel aan te passen als zulke gedachtes naar boven komen.

En nadat ik honderden anderen hielp hun doelen te bereiken met hun paard, merkte ik op dat er 7 specifieke stappen zijn in het proces naar een ideale relatie met jouw paard.

De 7 stappen zijn de volgende:

  1. Succes Sleutels installeren zodat je goed voorbereid en gemotiveerd bent om jouw doelen te behalen. Hier ga je de belangrijkste fundamenten leggen zodat je nooit jouw droom meer opgeeft!
  2. Leer de strategieën die jou helpen om jouw niet hulpvolle emoties om te buigen naar positieve, meer constructieve emoties en gedachten. Hier leer je innerlijke rust vinden en genieten van het moment, eerder dan bezig te zijn met wat er zou kunnen mislopen.
  3. Uit jouw comfortzone leren komen met een gericht actieplan zodat je 10x sneller dan nu jouw doelen bereikt terwijl je minder angst of ongemak ervaart.
  4. Uitstelgedrag aanpakken zodat je elke dag actie onderneemt naar jouw doelen toe, ook al heb je er eigenlijk absoluut geen zin in.
  5. Paardenpsychologie leren zodat je niet alleen jezelf maar ook jouw paard zijn motivaties begrijpt. Ga meer als een paard te denken ipv als een mens en maak hierdoor sneller een diepe connectie met jouw paard.
  6. Paardenfluister (Natural Horsemanship) technieken leren zodat je niet alleen jouw paard begrijpt maar ook nog eens kan communiceren met elkaar. Hier leer je al de oefeningen die je nodig hebt om jouw paard duidelijk te maken wat jij wil en hoe je het juist wil zonder hem te dwingen.

En in dit artikel wil ik jou 1 van de nieuwste successleutels uit stap 1 al cadeau geven om het nieuwe jaar vol goede moed in te vliegen!

Want om 2017 volledig voorbereid in te gaan met concrete plannen voor de vooruitgang met jouw paard, moet je nl. eerst weten wat het is dat je ECHT wil!

En zoals elke goede coach, ga ik jou de antwoorden niet voorschotelen op een plateau.
Maar ik laat jou wat nadenken en zoeken diep binnen in jezelf naar jouw eigen antwoorden.

Maak hieronder jouw persoonlijke dromencontract!

De naam “contract” is bewust.
Dit is omdat ik wil dat je met jezelf een contract aangaat.
Je gaat het contract aan om jouw diepste verlangens en dromen steeds voor ogen te houden.
En je belooft dat alles wat je gaat plannen met jouw paard in het belang is van die grote droom!

Klik op het einde op verstuur, dan ontvang je jouw dromencontract in jouw mailbox en kan je die gaan afdrukken en ergens zichtbaar houden!

ps. Een introductie naar de 7 stappen vindt je al gratis in het “7-stappenplan naar Paardrijden zonder Angst” en de eerste 4 stappen die leer je in de online cursus SuperRuiter. De 3 volgende stappen vind je in de online cursus “SuperPaard op de Grond“. 

 

Laat hier van jou horen!

1 gedachte over “Gratis Dromencontract voor 2017 (persoonlijk)

  1. Ik heb geen vast paard waar ik altijd mee strandritten maak . En ik heb ook geen vaste manege waar ik telkens kom. Dat geeft me de angst overwonnen . Door telkens de uitdaging aan te gaan om met een ander paard te rijden. Dat vind ik de beste leerschool om met verschillende paarden te rijden. Soms is het met stress . En soms met vallen en terug opstaan. Soms klikt dat meteen als je opstapt. Na een zware val heb ik terug een 5 tal keer met mijn lievelings paard gereden. Dat geeft terug vertrouwen tussen paard en ruiter . En na een tijd ken je al de karakter trekjes van uw lievelings paard. Voor ik nu met een nieuw paard een strandrit maak . Laat ik het paard ruiken aan mijn hand . En spreek ik het paard met zijn naam aan. Maak ik eerst grondig kennis met het paard met het poetsen .en zelf opzadelen. Als beloning geef ik / wortels / appels / brood . Op deze manier is het contact al gemaakt. Dan stel ik een paar vragen aan de eigenaar om te weten op welke manier het paard moet bereden zijn . En wat zijn negatieve puntjes zijn aan dit paard. Elk paard is anders van karakter. En elk paard is meer gevoelig als het ander. Ik vraag ook altijd of ik een zweep zal nodig hebben of niet .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.