Beste vrienden,

Wel het is zo erg druk de laatste tijd dat ik niet meer kan volgen met mijn blogposts 🙂
Ik wil zo graag gewoon iedereen laten meevolgen wat er allemaal aan het gebeuren is, en het zijn allemaal heel mooie dingen, maar ik kom er gewoon niet  toe voor de moment…

Mijn camera staat vol met filmpjes die ik graag zou willen delen, maar ook dat neemt wat tijd in beslag om ze te bewerken en online te zetten, maar het komt er wel hoor, beloofd!

Daarom wil ik graag jouw hulp vragen, laat jouw berichtjes na op de blog en op Facebook zodat ik ook wat van jou hoor. Zo is het niet enkel mijn verhaal, maar ook dat van jou!
Ik heb niets liever dan te weten wie mij volgt, wat jouw verhaal is en dat van jouw paard(en) uiteraard. Het doet mij zoveel plezier elke keer ik een reactie krijg van iemand want jullie zijn allemaal stuk voor stuk mensen waar ik enorm veel bewondering voor heb en energie uithaal.
Je bent iemand die op een natuurlijke manier met zijn/haar paard omgaat en hoewel je dit misschien als “normaal” of “vanzelfsprekend” vind, is dit het helemaal niet, geloof mij.
Elke dag zie ik nu meer en meer voorbeelden van hoe het NIET moet , en vooral hoe het anders kan, en dan ben ik zoooooo blij dat er mensen zijn zoals jij, ook al denk je dat je helemaal niet zover staat. Voor mij sta je mijlenver van 80% van de andere paardeneigenaars en ik vind dat het tijd wordt, dat we dit naar voor brengen en dat elk van ons TROTS is op wat we doen.

Laat dus hieronder weten wie je bent, wie jouw paard is (of jouw paarden) en waar je staat, ook al ben je zelfs nog niet begonnen met natuurlijk omgaan met jouw paard, het feit dat je dit leest wil zeggen dat je de juiste richting uitgaat!
Deel gerust foto’s, video’s, en alles wat je kwijt wil!

Ik kijk uit naar jouw reacties!

Leef met passie,

Wendy XX


Wendy Joris
Wendy Joris

Al meer dan 30j gepassionneerd door paarden en mensen richtte Wendy Joris Mirror Horses VZW op in 2008 met als doel om zoveel mogelijk mensen en paarden hun leven te verbeteren zodat zij dan weer anderen hun leven positief kunnen beïnvloeden. Want zij gelooft in het "ripple" effect en dat iedereen zijn bijdrage levert in het verbeteren van de paardenwereld!

Laat hier van jou horen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.