Heb je ooit al zo van die momenten meegemaakt dat je denkt… ik dacht vroeger dat ik dit nooit zou kunnen, maar nu is het eigenlijk gemakkelijk?

Denk maar aan fietsen, vroeger als kind leek het onmogelijk, nu is het gemakkelijk…
Of dat lekkere gerecht maken zoals een TOP chef :-), vroeger leek het enkel weggelegd voor een professionele kok, nu is het gemakkelijk voor jou…
Of misschien is dat voor jou tot een bepaalde positie gepromoveerd geraken in jouw bedrijf? Vroeger leek dat zo ver weg en niet voor jou weggelegd, je had ten slotte niet het juiste diploma, of de juiste kennis….nu denk je terug, het ging eigenlijk vanzelf.
Of wat dacht je van de man/vrouw van jouw leven vinden? Vroeger dacht je dat die niet bestond, en nu, ahhhh gemakkelijk, als bij toverslag. (voor sommigen onder ons dan toch ;-))

Wat vroeger onmogelijk leek, is vaak nu een lachertje. En als je eraan terug denkt, was er geen enkele reden om er niet in te geloven.

Wat lijkt jou onmogelijk met jouw paard?

Voor mij was dat rijden zonder zadel en zonder teugels….

Vroeger was dit een droom, nu is het realiteit. 🙂 🙂

Laat het mij weten hieronder en hou deze zin in gedachten (schrijf hem desnoods op en plak hem op de frigo!)


Wendy Joris
Wendy Joris

Al meer dan 30j gepassionneerd door paarden en mensen richtte Wendy Joris Mirror Horses VZW op in 2008 met als doel om zoveel mogelijk mensen en paarden hun leven te verbeteren zodat zij dan weer anderen hun leven positief kunnen beïnvloeden. Want zij gelooft in het "ripple" effect en dat iedereen zijn bijdrage levert in het verbeteren van de paardenwereld!

Laat hier van jou horen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.