Weet je hoe je soms aan mensen goede raad geeft wanneer het wat minder goed met hen gaat?
Vaak worden deze mooie woorden gebruikt: Binnen een jaar kijk je terug op dit alles en lach je ermee omdat je op een veel betere plek zal zijn.

Toen ik meer dan een jaar geleden besefte dat mijn relatie ten einde gekomen was dacht ik dat mijn droom voorbij was.
Geen paarden meer, ik zou ergens in een klein huis of appartement moeten gaan wonen met mijn kinderen, ik zou financieel aan de grond zitten, ik zou 2 jobs moeten doen om het te kunnen redden en daardoor geen tijd meer hebben voor mijn kinderen…laat staan voor mijn passie: Paarden.

Dit waren de gedachten die lang door mijn hoofd gegaan zijn, ik voelde mij een mislukking. Deze gedachten werden groter en aangemoedigd door bepaalde mensen waardoor ik omringd was. Ze bevestigden deze gedachten en maakten ze zelfs erger…nog veel erger.

Gelukkig is mijn sterke drang om positief te blijven altijd gebleven en bleef ik geloven in mezelf. Ik heb bewust gekozen om deze negatieve mensen te mijden en terug te grijpen naar andere, positieve mensen en gedachten.

Vandaag, woon ik in een huis waarvan ik nooit geloofd had dat ik het zou vinden.
Groot genoeg voor ons allen, voor al mijn meubels en spullen, op een beugschoot van mijn vorig huis!

De paarden die mochten nog even blijven staan van de prachtige mensen die mijn huis kochten.
En nu vandaag heb ik de ideale plek gevonden voor mijn paarden, ook weer enkele minuten van bij mij thuis.

Nooit, maar dan ook nooit zou ik dit kunnen/durven dromen hebben. Dit was onmogelijk, 1 kans in de duizend, onvoorstelbaar!

En toch.

Ooit leek alles onmogelijk, nu is het vanzelfsprekend 🙂

Ooit leek het onmogelijk voor mij om een eigen paard te hebben, nu heb ik er 3.

Ooit leek het onmogelijk om nog te galopperen zonder bang te zijn, nu geniet ik ervan, soms zonder zadel en zonder bit.

Ooit leek het onmogelijk om alleenstaande mama te zijn en nog te genieten van al mijn passies, nu is het vanzelfsprekend.

Zit jij dus nu even in een diep dalletje? Schrijf deze zin dan op een papiertje en plak het op jouw koelkast!

Ooit onmogelijk, nu vanzelfsprekend!

Ik wil je hierbij aanmoedigen, laat hieronder in de opmerkingen weten wat voor jou ooit onmogelijk was en nu vanzelfsprekend is.

Hier enkele foto’s van de verhuis van de paardjes vandaag, het is heel sereen, rustig en vanzelfsprekend gebeurd 😉

IMG_0113 (13) IMG_0116 (2) IMG_0119 (5) IMG_0122 IMG_0124


Wendy Joris
Wendy Joris

Al meer dan 30j gepassionneerd door paarden en mensen richtte Wendy Joris Mirror Horses VZW op in 2008 met als doel om zoveel mogelijk mensen en paarden hun leven te verbeteren zodat zij dan weer anderen hun leven positief kunnen beïnvloeden. Want zij gelooft in het "ripple" effect en dat iedereen zijn bijdrage levert in het verbeteren van de paardenwereld!

Laat hier van jou horen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.