Hey hallo Paardenliefhebbertjes!

Het is een hele tijd geleden dat ik nog een blog schreef en daar wil ik nu verandering in brengen. Als je mijn verhaal een beetje gevolgd hebt, weet je dat er heel wat gebeurt is in mijn leven dit voorbije jaar.

Nu is alle tumult achter de rug en heb ik weer energie en tijd om mij op de paarden te richten.

Spijtig genoeg heb ik mijn zaak moeten stopzetten, enerzijds door de moeilijke combinatie met alleenstaande mama zijn en anderzijds omdat mijn knie mij toch nog steeds veel parten speelt.

Maar dat wil niet zeggen dat ik het opgeef! 🙂 Ik blijf plannen aan hoe ik mijn missie kan volbrengen en zal een manier vinden.

Momenteel wil ik mij vooral richten op het terug actief worden met blogs, video’s en manieren waarop ik jou kan verder helpen.

Ook wil ik zeker andere lesgevers waar ik 200% achter sta een steuntje in de rug bieden en hen helpen om hun boodschap de wereld uit te sturen. Help jij mee?
Ik  heb nu Karine Vandenborre haar Horsefulness programma op de home pagina geplaatst, want ten slotte kan iedereen ervan meegenieten aangezien de 3 introductie video’s en het Eboek gratis zijn. Deel dus zeker de Mirror Horses Home pagina, zo kan iedereen zowel Karine haar video’s als het Mirror Horses Eboek downloaden.

Maar wat ik het liefst wil weten van jou is, hoe ik jou het best kan helpen?
Wat zijn de zaken waar jij mee worstelt en waar je graag wat meer over zou weten?
Wat zou jij graag op de website zien?

Zet het hieronder in de opmerkingen en ik noteer ze allemaal! Zoals altijd, is geen enkele vraag of voorstel te gek, dus laat je helemaal gaan! En uiteraard antwoord ik zoals altijd ook even persoonlijk. 😉

Vele paardengroetjes en tot snel!

Wendy


Wendy Joris
Wendy Joris

Al meer dan 30j gepassionneerd door paarden en mensen richtte Wendy Joris Mirror Horses VZW op in 2008 met als doel om zoveel mogelijk mensen en paarden hun leven te verbeteren zodat zij dan weer anderen hun leven positief kunnen beïnvloeden. Want zij gelooft in het "ripple" effect en dat iedereen zijn bijdrage levert in het verbeteren van de paardenwereld!

Laat hier van jou horen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.