left-cornerright-corner

Nooit meer alleen met jouw vragen/zorgen.
Wordt een Natural Horsemanship Mastermind!

Maak jezelf hieronder lid aan enkel 15 euro per maand

Bij jouw bestelling wordt je automatisch als lid ingeschreven en ontvang je toegang tot de opnames van vorige coaching calls en een link naar de volgende "live" coaching call.
Ik ben er 200% van overtuigd dat je hiermee een gigantische vooruitgang zal maken in jouw horsemanship en maandelijks uit zal kijken naar onze coaching call.

Is het toch niets voor jou? Dan kan je jouw lidmaatschap op elk moment stopzetten door een email te sturen naar support@mirrorhorses.com

Wat zit er allemaal in de Mastermind Coaching Groep?

Je krijgt toegang tot:

  1. Coaching call (t.w.v. 47€ per maand): Kom samen met mij en andere studenten maandelijks "Live" online en leer de nieuwste inzichten die ik geleerd heb, stel jouw vragen en krijg coaching.
  2. Toegang tot de opnames van alle vorige Coaching Calls (t.w.v. 47€ per call): waaronder o.a. mentaal en emotioneel in balans voor jouw paard, jouw lichaamstaal gebruiken, doeltreffende doelen stellen, connectie en aandacht van jouw paard en veel meer...
  3. " Virtuele Workshop Paardrijden Zonder Angst” (t.w.v. 37€): Een opgenomen workshop waarbij je oefeningen krijgt en inzichten verschaft die je helpen zelfzekerder paard te rijden.
  4. Toegang tot onze 'geheime' Mirror Horses Faceboek groep. Waar je in alle veiligheid jouw moeilijke en mooie momenten kan delen met ondersteunende mede-studenten die jou begrijpen. Hier maak je vrienden voor het leven!

Ps. in de video spreken we over de online cursussen. Die kan je apart volgen via "SuperRuiter" en "SuperPaard op de Grond"

Waarom meedoen?

  • Ben je vaak bang om de controle te verliezen tijdens het paardrijden?
  • Heb je het gevoel dat er een betere, zachtere manier moet zijn om met paarden om te gaan?
  • Wil je in harmonie zijn met jouw paard en een ijzersterke connectie voelen die jouw zelfzekerheid een boost geeft?

Dan is de Mastermind groep bij Mirror Horses ideaal voor jou.

Daarbovenop maakt elk lid van onze Mastermind deel uit van onze “community” en helpt bij het verwezenlijken van zoveel moois voor paarden in nood!

Waarom zoveel waarde voor enkel 15€ per maand?

We hebben onze prijsstrategie aangepast omdat we iedereen de kans willen geven bij te leren en de paarden te steunen.
Prijs mag geen obstakel zijn.  
Daarbovenop geeft een maandelijks lidgeld ons de zekerheid en mogelijkheid om vooruit te plannen en hierdoor de paarden en leden een beter leven te geven.

Want onze missie in het leven is om zoveel mogelijk mensen en paarden te leren gelukkig zijn, met zichzelf en met elkaar.
En nog belangrijker, om te leren genieten van het leven, wat er ook gebeurd!

Onze visie is om 1000 super enthousiaste leden te hebben, die op hun beurt dan weer anderen gaan helpen met hun nieuwe kennis!

Want als elk van deze 1000 leden enkel 2 andere mensen helpen met hun kennis, hebben we maar liefst 3000 mensen en paarden geholpen! En die 2 mensen gaan natuurlijk ook anderen helpen met hun kennis….
Zo creëren we een “ripple effect” en doen wij aan onze eigen “pay it forward”.

Daarbovenop kunnen we zo onze paardenopvang uitbreiden zodat we meer paarden kunnen huisvesten, rehabiliteren en terug een doel in het leven te geven zodat ze mentaal en emotioneel helemaal in balans zijn!

Vaak gestelde vragen:

Ik ben reeds een Parelli of Natural Horsemanship Student, ga ik nog iets leren? +

Wendy is zelf Parelli opgeleerd maar heeft ook bij andere leermeesters les gevolgd zoals Horsemans Paradise, Marijke de Jong, Warwick Schiller enz...
Maar vooral heeft ze enorm veel ervaring in het gebied van zelfontwikkeling en is ze gefascineerd door alles wat een positief effect heeft op ons brein.

Haar visie op Horsemanship is ook uniek en je kan best een open mind houden, de kans dat je meer diepgang ontdekt is groot!

Daarbovenop heb je de maandelijkse coaching calls waarin je op ELK niveau coaching kan krijgen. Dit kan je doen door hulp te vragen d.m.v. een video te laten zien, of via een vraagstelling.

Wat als ik geen lid meer wil zijn? +

We zouden het zeer spijtig vinden om jou te zien gaan, want jouw bijdrage steunt de paarden in nood en wij vinden persoonlijk 15€ per maand maar een kleintje om een goed doel te helpen en zoveel waarde te ontvangen.
Maar moest het toch echt niets voor jou zijn, of je kan het even niet meer, dan kan je op elk moment jouw lidmaatschap stopzetten.

Projecten die je helpt verwezenlijken:

Echt nodige maandelijkse kosten! +

Paarden gezond houden is onze prioriteit!
Wij geven onze paarden dan ook het beste, zowel emotioneel als fysiek.
Daar komt wel vaak extra voer, vitaminen, bezoekje van de dierenarts, tandarts, osteopaat, bekapper, enz... bij kijken.
Daarbovenop heeft een vzw ook kosten, zoals bv. de website, huur van grond, verzekeringen enz...
De maandelijkse kosten komen op 500€ per maand.
Dit hebben we nodig om te kunnen overleven!

Daarvoor hebben we 34 leden nodig!

Project huisvesting - super dringend! +

Wegens plaatsgebrek kunnen we momenteel niet meer dan 3 paarden opvangen.
Daarbovenop rijden we dagelijks 1 à 2u om de paarden te verzorgen omdat we dicht bij huis nog geen wei vonden.
Dankzij jouw bijdrage hopen we binnenkort een wei te kunnen bemachtigen dichter bij huis (Merchtem) waar we ook meer paarden kunnen huisvesten!
Een wei huren/aankopen zou om en bij de 600 euro per maand kosten.

Daarvoor hebben we 40 nieuwe leden nodig!

Project Onderhoud +

Onze paarden durven wel eens een paal omver te duwen, een draad door te lopen, een schuilstal stuk te bijten, schuren of schoppen... Je kent het wel...

Dit project is dus een continue project van reparaties met af en toe een groter project zoals een volledig nieuwe omheining of schuilstal plaatsen.

Hiervoor voorzien wij  100 euro per maand

Daarvoor hebben we 7 leden nodig!

Project Vervoer +

Om de paarden van 1 wei naar de andere te kunnen vervoeren hebben we een trailer nodig. We dachten onze trailer te herstellen maar gezien het kostenplaatje en het feit dat het een 1-paardtrailer is,  lijkt het ons beter om over te schakelen naar een 2-paardentrailer.

Hiervoor hebben we 2000 euro nodig

Daarvoor hebben we 133 leden nodig!

Project School +

Zodra we het project huisvesting hebben kunnen waarmaken, kunnen we ook eindelijk terug aan de slag in Merchtem om les te geven.
Momenteel hebben we daar geen paarden en plaats voor.
Om zomer en winter les te kunnen geven hebben we een overdekte piste nodig. Dit willen doen op een budget vriendelijke  wijze door een tent te installeren.
Wij dromen van die dag dat we eindelijk in de regio Merchtem mensen kunnen helpen! Want de vraag is heel groot.

Hiervoor hebben we 25000 euro nodig

Daarvoor hebben we 1600 leden nodig!

Vertel over jezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.