left-cornerright-corner

10 Tips om meer Vertrouwen & Respect
te krijgen van jouw Paard!

Download GRATIS het Eboek: 10 Tips naar meer Vertrouwen & Respect van jouw paard!
Schrijf je hier in en ontvang meteen jouw Eboek via email.

privacy Wij respecteren jouw privacy, jouw gegevens blijven bij ons

Mijn paard heeft veel minder schrik en tijd nodig om iets nieuws te leren. Ik heb nu ook echt contact met haar tijdens de oefeningen, een heel fijn gevoel.  Ondanks enkele beangstigende ervaringen wordt mijn vertrouwen almaar groter.

Maaike & Saela Maaike & Saela

Ik ben nu veel rustiger en weet hoe ik op de meeste dingen moet reageren. Ik ben veel meer op mezelf beginnen letten, op mijn lichaamshouding en mijn emoties. En ik heb gemerkt hoeveel ik, door mijn eigen houding, kan veranderen bij Celle.

Geertrui & Celle Geertrui & Celle
Ezelstal Demerhof