In deze video blog beantwoord ik Sarah haar vraag:

Ik heb soms voor dat ik denk dat ik helemaal ontspannen ben, maar als mijn paard (of een ander paard) een onverwachte beweging maakt ik toch hard verschiet en hiervan opspring ofzo. Hieruit merk ik dan dat ik toch onbewust nog spanning vasthield. Hoe kan ik dit herkennen en voorkomen? 

Heb je de webinar “Mentaal en Emotioneel in Balans voor jouw Paard” gemist?

Geen paniek, je kan deze herbekijken via deze link: http://app.webinarjam.net/register/2061/e48fb1a494

Als je het een waardevolle video vond, doe mij dan een plezier, laat een bericht na en deel het met jouw vrienden op Facebook of andere media.

Doe mee met het GRATIS 7 stappenplan naar Paardrijden zonder Angst

Leer hoe jij en jouw paard beter kunnen omgaan met emoties zodat deze jullie relatie niet langer in de weg staat!

privacy Jouw informatie is 100% veilig bij ons en wij spammen niet.


Wendy Joris
Wendy Joris

Al meer dan 30j gepassionneerd door paarden en mensen richtte Wendy Joris Mirror Horses VZW op in 2008 met als doel om zoveel mogelijk mensen en paarden hun leven te verbeteren zodat zij dan weer anderen hun leven positief kunnen beïnvloeden. Want zij gelooft in het "ripple" effect en dat iedereen zijn bijdrage levert in het verbeteren van de paardenwereld!

Laat hier van jou horen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.